#BLOG

Muhasebe Programları ve ERP Çözümleri

Muhasebe Programları ve ERP Çözümleri

Günümüzde muhasebe programları klasik olarak Fatura, Satın Alma, Satış Siparişi, Depo ve Stok mantığı ile çalışmakta olup gelişen iş dünyasındaki ihtiyaçları karşılayamaz hale gelip ciddi sorunları da beraberinde getirmektedir.

Günümüz muhasebe programları ne yazık ki artık sadece resmi muhasebe tarafında çözümler sunabilmekte, gelişen teknoloji ile beraber değişien talep ve ihtiyaçları doğru karşılayamamaktadır. Muhasebe programlarına sonradan eklenerek geliştirilen modüller ise size özel çözüm sunmamakta, sizlerin bu çözümlere uymanızı hedeflemektedir.

Yazılım kabuklarının çok eskilerden beri geliştirilmesi sebebiyle, radikal değişiklik ve geliştirmelere kapalı olması, arayüzlerin eski ve kullanımı zor, kullanıcı dostu yerine resmen kullanıcı düşmanı olması, tecrübesiz ve yazılım bilgisi olmayanların kullanamayacağı kadar karmaşık yapılara sahip olması sebebiyle ancak kısa vadede çözümler üretebilmektedir.

Muhasebe programları ne yazık ki geçmişinde muhasebe programı tecrübesi olan personel tarafından kullanılabilmekte olup maalesef ki işverenler tarafından işlem detaylarına girilememektedir.

Şu bir gerçektir ki işletmelerin çoğunda çoğu yönetici muhasebesinden bi haber şekilde şirketlerini yönetmektedirler. Raporları sadece personellerinin sunmasıyla değerlendirebilen yöneticiler, raporlarının personel tarafından değiştirilip değiştirilmediğini anlayamamaktadırlar. Dolayısıyla gerçek detayları görme şanslarını maalesef kaybetmektedirler. Kar, Zarar ve anlık tedbirler için gerekli yapılanma şanslarını kaybederler.

StarUP ERP - Kurumsal Kaynak Planlaması sayesinde işe yeni başlayan bir personel bile bir hafta kullanım ile tüm süreçleri öğrenme ve uygulama aşamasına gelir. Eski veriler personele ışık tutacak, veri kaybı olmadan işleyişe devam edebileceklerdir.

StartUP ERP, tam bir iş veren dostu yazılımı olup bu güne kadar kontrolünüzde olan veya olmayan tüm işlemleri kendi başına kontrol altına alarak izlenebilirliğiyle size neler olup bittiği hakkında en doğru bilgileri verecektir.

Tüm işlemlerin izlenebilirliği ve kontrolü sayesinde hatalar en aza indirgenerek verimlilik artmakta, bu sayede artık doğru yerlere odaklanabilmektesiniz.

  1. muhasebe
  2. muhasebe ve erp
  3. startup erp
  4. kurumsal kaynak planlaması
  5. erp ile muhasebe
YUKARI